© 2017 benboverijssel.nl

 

This website is powered and sponsored by Orchid Design Studio

topbanner copy

Benboverijssel

Goorsestraat 39-41

7482 CB Haaksbergen

The Netherlands

 

Tel. +31 (0)53 572 63 35

+31 (0)6 5238 45 92

Mail: [email protected]

Mogen wij ons even voorstellen?

 

Ananda en Johan Wensing hebben sinds juli 2009 hun Bed & Breakfast voor u geopend. Dankzij de prachtige ligging in Overijssel en Twente, en dicht bij Gelderland gelegen, maken veel gasten hun reis naar Haaksbergen. En niet tevergeefs. De omgeving is  natuurrijk  waardoor je heerlijk kunt wandelen fietsen, vissen of zwemmen.

 

Waarom alles onder één dak..?

 

Naast de Bed & Breakfast is er een theetuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt er onthaasten of  weg mijmeren onder de amberboom, of een gezellig babbeltje maken in de ontmoeting met andere gasten.

 

Verder is er een theeschenkerij, met kadoshop, Wellness met o.a. een professionele infraroodsauna en evt kleurentherapie, healing, hot stone, kruidenstempel-,

sport-ayurvedische, ontspannings-massages en een praktijk met de diverse workshops, opleidingen en trainingen.

 

U kunt het zich hier in deze bed

en breakfast dus zo aangenaam maken als u zelf wilt.

Stel uw eigen massage arrangement samen, vele activiteiten zijn hier met elkaar te combineren.

 

We zitten dicht bij alle wandel en fietsroutes en desnoods halen we u even op als de voeten niet meer kunnen.

 

Restaurants, cafe's en cafetaria's

zijn op loopafstand in het centrum.

logo-nec

Natuur Retraite 5-daagse

Kracht en verbinding is een bijzondere retraite van maar liefst 5 dagen.

Een gehele week met training, scholing, coaching en therapie voor jou op maat!

 

Kosten 695 euro p/p (waarvan 200 euro inschrijfgeld en de rest op de dag van aanvang), incl. overnachtingen in onze B&B met een programma van 5 dagen met koffie, thee, fris, ontbijt, lunch en lesmaterialen. Aankomst op de 1ste dag om 11.00 uur en het vertrek op de 5e dag om plm. 17.00 uur.

 

Een hele week om helemaal te gaan ontdekken. Je hoofd leeg maken en de weg terugvinden naar het “leven vanuit je hart”. Daar hebben we alleen onszelf voor nodig én de rust te vinden om te willen werken aan je zelf. Vaak laten we ons leiden door de prikkels van buitenaf. Impulsen die ons ver van ons zelf houden, die ons afleiden van waar het werkelijk om mag gaan. Weer leren luisteren naar je zelf, je lichaamsbewustzijn en je hogere zelf, om je eigen compleet zijn te gaan ervaren en beleven. De kracht van verbinding met je ware zelf!

 

Balans en heelheid vinden in jezelf. Jijzelf bent je eigen leraar, healer, wat jij ook maar nodig hebt. De tools liggen binnen je handbereik, letterlijk. Het maakt dat ook jij je leven kunt (be)léven!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trefwoorden: visualisatie, beeldend denken, meditatie, yoga, mindfulness, wellness gezichts- en/of voetenmassage, kleuren, klankschalen, van karma naar dharma, je hogere zelf, lichaamsbewustzijn, hartsverbinding, natuurbeleving, trancedans,  krachtdier, kristallen, engelen, tarot/astro/tzolkin, zon- en maanverbinding, 5d training én heelheid met universele moeder aarde healing...wat JIJ maar nodig hebt.

 

We werken met kleine groepen van 4-6 personen om het mooiste uit jou te halen. Ook individueel is er een "programma op maat" mogelijk (zonder extra toeslag). Ben jij er ook bij om samen te gaan ontdekken?

 

 

                      - ontstressen - onthaasten - ontspannen - overnachten -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J